Terug naar site

Vegetarische catering Utrecht


In onze Utrechtse eetwinkel bent u sinds 1994 aan het juiste adres voor heerlijke vegetarische maaltijden, vegetarische maaltijdsalades, vegetarische tapas en vegetarische hartige taartjes. Desserts, soepen, wijnen en meer. Daarnaast hebben we ook een ruime keus in vlees- en visgerechten, allemaal bereid met biologische of duurzame ingrediƫnten. Ons menu verandert met de seizoenen mee, dus steeds weer verrassende nieuwe gerechten. U kunt uw maaltijd zelf uitzoeken in onze maaltijdwinkel traiteur maar er is ook de mogelijkheid tot maaltijden thuisbezorgen. We verzorgen tevens graag uw biologische of vegetarische catering zowel bij particulieren als voor bedrijfscatering in Utrecht en omgeving.

Vegetarische catering Utrecht afhalen of laten bezorgen


Traiteur eetwinkel Dado Utrecht is iedere dag geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze openingstijden bezorgen we ook uw vegetarische catering buffetten Utrecht.

Vegetarische catering buffetten


Al onze tapasbuffetten en dinerbuffetten zijn standaard minimaal een derde deel vegetarisch. Mocht u bijvoorbeeld de helft of geheel vegetarisch willen eten dan is dat uiteraard mogelijk en kunnen we voor u een offerte op maat maken.

Vegetarische catering Utrecht en omstreken


Interesse in de mogelijkheden van onze vegetarische catering in Utrecht en omstreken? Bekijk dan onze catering kaart of  neem contact met ons op zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen voor vegetarische catering Utrecht. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze traiteur eetwinkel op de Nachtegaalstraat 38 in Utrecht.