Terug naar site

Vegetarische catering Utrecht


Bij ons in de winkel bent u aan het juiste adres voor heerlijke Biologische en maar nu ook vegetarische maaltijden, maaltijdsalades, tapas, hartige taartjes, desserts, soepen, wijnen en meer. Ons menu verandert met de seizoenen mee, dus u kunt steeds weer nieuwe gerechten en lekkernijen verwachten. Naast dat u bij ons in de winkel uw maaltijden kunt komen uitzoeken is er ook een mogelijkheid tot thuisbezorgen. Wij verzorgen namelijk ook graag uw biologische of vegetarische catering / maaltijd zowel aan huis als bij bedrijven in Utrecht en omgeving.

Vegetarische catering Utrecht afhalen of laten bezorgen


Onze winkel Dado is iedere dag geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze openingstijden bezorgen we ook uw vegetarische catering Utrecht. Let op: met uitzondering van koningsdag, nieuwjaardag en “3 e kerstdag, dan zijn wij gesloten. Op oudjaarsdag zijn we open tot 17.00 uur en op eerste en tweede kerstdag zijn we alleen open voor het afhalen van bestellingen en bezorgen wij geen vegetarische catering Utrecht.

Enorme vraag naar vegetarische catering Utrecht


Tijdens een klantonderzoek in onze winkel kwamen wij erachter dat er een enorme vraag is naar vegetarische gerechten. Omdat deze eetgewoonte / levensstijl prima bij de visie van Dado past, hebben wij besloten om een geheel catering menu vegetarisch te maken. Vanaf het moment dat we hiermee gestart zijn is de Vegetarische Catering Utrecht een groot succes! Wij zijn trots op ons concept en laten u graag kennis maken met deze overheerlijke gerechten.

Bekijk onze vegetarische catering Utrecht of vraag naar de mogelijkheden


Geïnteresseerd geworden in de mogelijkheden van onze vegetarische catering Utrecht? Bekijk dan hier het menu: “Vegetarische Catering Utrecht”. U kunt uiteraard ook contact opnemen met ons zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel op de Nachtegaalstraat 38 in Utrecht.