Terug naar site

De smaakvolle tapas catering van Utrecht


Voor uw feest, vergadering, presentatie of ander evenement kiest u voor professionele tapas catering in Utrecht. Want lekker en veelzijdig eten zorgt voor een goede sfeer. Dado weet dit als geen ander, dankzij ruime ervaring in de tapas catering voor particulieren en bedrijven in Utrecht. Wij geven smaak aan iedere trouwerij, verjaardag, vergadering of viering. Hiervoor heeft u ruime keuze uit een gevarieerd aanbod met kwaliteitsgerechten. Bekijk deze nu op onze kaart.

Goed geregeld

Dado verzorgt tapas catering voor lunches en diners voor groepen vanaf 3 meer personen. Dit doen wij voor smaakvolle prijzen, dankzij de scherpe inkoop van dagverse producten. Indien gewenst regelen wij in overleg met u tevens de locatie. Wij beschikken over enkele fraaie locaties, die wij vaker gebruiken voor de catering en tapas catering. Hierbij is het mogelijk om servies te huren, dat vuil kan worden ingeleverd.

Heerlijk dagverse tapas catering in Utrecht

Omdat Dado passie voor eten heeft kunt u altijd rekenen op creatieve gerechten vol smaak. De ingrediƫnten zijn dan ook bijzonder. Vaak gebruiken wij groenten en fruit uit de omgeving, vis volgens de VISwijzer en vlees van biologische slagers. Kwaliteit staat bij ons voorop. Om deze reden bezorgen wij bij voorkeur alleen in Utrecht, om zo de versheid van onze producten te garanderen.

Tapas catering in Utrecht en omgeving

Soms verzorgen wij ook de tapas catering in de omgeving van Utrecht. Bijvoorbeeld in Nieuwegein, Houten, Zeist of De Bilt. Hierbij houden wij graag een straal van ongeveer 15 kilometer aan rondom Utrecht; anders is onze kwaliteit niet te handhaven. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op voor verder overleg, een offerte en reservering.