Terug naar site

De lekkerste maaltijd bezorgen in Utrecht?


Laat Dado uw maaltijd bezorgen in UtrechtDado maakt het u graag gemakkelijk. Wij bezorgen maaltijdsalades, complete diners, soepen, hartige taartjes, tapas, desserts, wijnen en nog veel meer. Alles bereid met biologisch vlees, verse vis en zo mogelijk seizoens- en streekproducten. Bekijk nu onze seizoensgebonden menukaart, maak een keuze, en laat direct uw maaltijd bezorgen in Utrecht.

De lekkerste maaltijd van Utrecht

Dado heeft passie voor eten. Bekende gerechten met een moderne twist. Ons vlees is duurzaam, onze visgerechten zijn volgens de VISwijzer en ons groenten en fruit komen zo mogelijk uit de omgeving en zijn van het seizoen.

Hoe werkt het bezorgen?

Wij bezorgen uw maaltijd binnen een uur na bestelling, in onze postcode gebieden binnen Utrecht (kijk voor een overzicht op onze waar bezorgen wij postcode gebieden pagina). Woont/werkt u niet in het juiste postcodegebied? Geen probleem u kunt ook komen afhalen in onze gevarieerde winkel aan de Nachtegaalstraat 38 in Utrecht.

Offertes voor maaltijden en catering

Naast maaltijd bezorgen, verzorgen wij tevens de catering voor verschillende bedrijven en particulieren in Utrecht (en eventueel daarbuiten). Deze catering voor buffetten en diners is mogelijk voor groepen van 3 personen en meer. Wij verzorgen ook graag uw catering buiten Utrecht. Maximaal tot ongeveer 15 km vanaf onze winkel. Dit in verband met versheid en kwaliteit. Overleggen kan altijd natuurlijk.