Terug naar site
KERST 2020 / HOE WERKT HET?

-De gerechten zijn te bestellen t/m zondag 20 december.
  
-U kunt uw bestelling afhalen op de dag voor kerst (tussen 16:00 en 18:00 uur)
of op beide kerstdagen zelf (tussen 14:00 en 16:00 uur).
  
-U krijgt alle gerechten mee in (oven)bakjes, voorzien van duidelijke “verwarminstructies”.

 HOE BESTELLEN?
-U kunt via deze bestellink online bestellen in onze webshop.

-U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven (030-2300860)

-U kunt hier een exemplaar printen, invullen en mailen of
langsbrengen in onze winkel.
(let bij een mailbestelling goed op dat u een bevestiging ontvangt!) 

gv = glutenvrij / lv = lactosevrij
AMUSES | APPETIZERS | € 2,75 PER STUK

-Canapé met gerookte eend en vijgenchutney

-Crostini met runderpastrami, rucola en truffelmayonaise (lv)

-Notenkoekje met miso, komijn en gebakken oesterzwam (vegan.)(lv/gv)

-Soufflé van Utrechtse kazen met crème van pompoen (veg.)(gv)

-Crostini met gemarineerde zalm, pesto verde en roomkaas

-Rouleaux met relish van tonijn, cornichons en ansjovismayonaise

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SALADES | VOORGERECHTEN | € 6,95 PER PORTIE

-Salade aardpeer, hazelnoten, paddenstoelen, pompoenpickles, parelgort en Franse vinaigrette (vegan.) (lv)

-Salade huisgerookte makreel, gepofte kriel, ei en dragonmayonaise (gv)

-Salade gekonfijte eendenbout, kastanjes, cranberries,noten en mosterd-honingdressing (gv / lv)
TAPAS | VOORGERECHTEN | € 4,95 PER PORTIE (5 ST.)

-Arancini van risotto met paddestoelen, truffel en Parmezaan (veg.)(lv / gv)

-Filorolletjes met spinazie, feta, gerookte paprika en zeezout (veg.)

-Gemarineerde artisjokken (vegan.)(lv/gv)

-Wildgehaktballetjes in winterse rode wijnsaus (lv)

-Japanse kipspiesjes met sojasaus en bosui

-Italiaanse kipgehaktballetjes met Parmezaan,basilicum en paprika-tomatenjus

-Gegrilde gamba’s met pancetta en abrikozenglaze


SOEPEN | LUNCH-BRUNCH-DINER | € 4,25 PER PORTIE

-Pompoensoep met truffel en geitenkaas (veg)

-Bretonse vissoep (zalm, kabeljauw, venkel, tomaat)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HARTIGE TAARTJES | 11 cm Ø | € 4,00 PER TAARTJE

-Hartig taartje met wildgehakt, zuurkool, Gruyère en abrikozen

-Hartig taartje met knolselderij, kummel, pastinaak, prei en rookkaas (veg.)

-Hartig taartje met zalmfilet, honing, spinazie en ricotta
HOOFDGERECHTEN
(alle gerechten zijn inclusief gepofte aardappeltjes en gemengde seizoensgroenten)

-Hertenbiefstuk in truffeljus (lv/gv)
€ 18,95
-Gegrilde Waardse ossenhaas “Stroganoff” (gv)
€ 18,95
-Fazantfilet met zuurkool, bacon en saus Westmalle tripel (lv)
€ 18,95
-Gekonfijte eendenbout met pruimenjus (lv/gv)
€ 16,95
-Klassieke wildpeper met paddenstoelen, kastanjes en peperkoek (lv)
€ 14,95
-Waardse runderburger (100 gr.) met saus van gepofte cherrytomaatjes (apart)(kinderen)
€ 9,95
-Italiaanse visbeignets met tonijn, basilicum, tomaat en ricotta
€ 15,50
-Gebakken zalmfilet met Hollandse garnalen en jus van rivierkreeft (gv)
€ 18,95
-Stoof van wintergroenten met kastanjes, abrikozen,vadouvan en sinaasappel (vegan.) (gv/lv)
€ 14,95
-Strudel van groene groentjes, paddestoelen en Parmezaan (veg.)
€ 14,95
DESSERTS | € 3,95 PER PORTIE

 -Amaretti bosvruchten mascarpone (onze klassieker)

 -Ricottamousse met walnoten, peer, honing en kaneel 

 -Panna cotta met witte chocolade, kardemom, kandijkoek en mandarijntjes

 -Chocolade-speculoos trifle met stroopwafels

 -Cranberry-cheesecake met Utrechtse sprits

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIVERSEN

-Vers gebakken maisbroodje (vegan.) (lv)
€ 1,25

-Vers gebakken bruin vloerbroodje (vegan.) (lv)
€ 1,25

-Truffelmayonaise (veg.) (gv/lv)
€ 1,50

 -Olijventapenade (vegan.) (gv/lv)
€ 1,50

-Knoflookboter (veg.) (gv)
€ 1,50

-Gerookte paprikadip (veg.) (gv)
€ 1,50
DADO kerstdiner 2020®