Terug naar site
KERST 2018 (printversie klik hier)
De gerechten zijn te bestellen t/m vrijdag 21 december.
U kunt uw bestelling afhalen op de dag voor kerst
(tussen 16:00 en 18:00 uur) of op beide kerstdagen zelf
(tussen 14:00 en 16:00 uur).
U krijgt alle gerechten mee in (oven)bakjes, voorzien van
duidelijke “verwarminstructies”.

Graag op de achterzijde duidelijk uw gegevens noteren en
op welke dag u uw bestelling wenst af te halen. U kunt uw
bestelling afrekenen bij afhalen.

gv=glutenvrij / lv=lactosevrij
AMUSES | APPETIZERS | € 2,95 PER STUK

-Coquille St Jacques in rauwe ham met mosterdmayonaise (gv)

-Crostini met pulled beef, augurkentapenade en gerookte paprikadip

-Notenballetje met miso, komijn en muntdip (vegan.)(lv)

-Mini loempia met pompoenpickles, geitenkaas en rode ui (veg.)

-Croustade met tartaar van sardines, feta, munt en tomaat




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



SALADES | VOORGERECHTEN | € 6,50 PER PORTIE

-Met huisgerookte makreel, gepofte krieltjes, ei en dragonmayonaise (gv)

-Met linzen, parelgort, geroosterde hazelnoten, postelijn, cavallo nero en Za’atar dressing (vegan) (lv)

-Met gekonfijte eend, kastanjes, noten, zoete aardappel en mosterd-honingdressing (gv)

TAPAS | VOORGERECHTEN | € 4,75 PER PORTIE (5 ST.)

-Filo met feta, provencaalse olie en gerookte paprikadip (veg.)

-Kipspiesjes in Setchuansaus (lv)

-Garnalentartaartjes met kerrie en kokos

-Biologische truffel-rundergehaktballetjes in jus van Wittevrouwen bier

-Arancini met paddestoelen, truffel en Parmezaan (veg.)(gv)

-Gemarineerde artisjokken (veg.)(gv)
SOEPEN | LUNCH-BRUNCH-DINER | € 3,95 PER PORTIE

-Pompoensoep met truffel en geitenkaas (veg)

-Veloute van wild en paddenstoelen



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




HARTIGE TAARTEN | 1 TAART IS 8-10 STUKKEN | € 24,95 PER TAART

-Met wildgehakt, zuurkool, abrikozen en mosterdkaas

-Met pompoen, oude kaas, ui, salie en walnoten (veg.)

-Met paddenstoelen, truffelaardappel, bladpeterselie en rookkaas (veg.)   

HOOFDGERECHTEN
(alle gerechten zijn inclusief gepofte aardappeltjes en gemengde groenten)

-Hertenbiefstuk in truffeljus (lv)
 € 18,95

-Gekonfijte eendenbout met pruimen (lv)
€ 16,95

-Klassieke wildpeper met paddenstoelen en peperkoek (lv)
 € 14,50

-Gegrilde Waardse biefstuk met dragon-beurre Blanc (gv)
 € 17,95

-Waardse boerderijkip drumsticks met uitjes en champignons (kinderen)(gv, lv)
 €  8,50

-Strudel van zalm, Hollandse garnalen, spinazie en roomkaas
 € 18,50

-Bretons vispotje met vadouvan en rouille van gegrilde paprika (gv)
 € 14,50

-Groentenstoof met kastanjes en peperkoek (vegan.)(lv)
 € 14,95

-Aubergine “ras-el-hanout” met feta en gerookte amandelen (veg.) (gv)
 € 14,50
DIVERSEN

-Vers gebakken broodjes
  € 1,00

-Truffelmayonaise
  € 1,50

-Olijventapenade    
  € 1,50

-Knoflookboter
  € 1,50

-Gerookte paprikadip
 € 1,50
DESSERTS | € 3,75 PER PORTIE

-Amaretti bosvruchten mascarpone

-Panna cotta met witte chocolade, frambozen en limoen (gv)

-Chocolademousse met stoofpeertjes (gv)

-Cranberry-cheesecake met Utrechtse sprits

-Baklava met noten en honing