Terug naar site

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nemen jullie extra maatregelen mbt Corona? (WIJ PRIJZEN ONS TEN EERSTE GELUKKIG DAT WE OPEN MOGEN BLIJVEN)

Antwoord: Jazeker, in onze winkel wordt met (schone) handschoenen gewerkt, er is ontsmettingsmiddel aanwezig en er mogen maar 3 klanten tegelijk naar binnen. Daarbij maken we alles nog beter schoon dan we al deden en desinfecteren we extra daarna. Voor de catering kunnen we leveren in per persoonsboxen maar ook het buffet kan ruimer van elkaar opgesteld worden zodat uw gasten makkelijker 1.5 meter afstand kunnen houden van elkaar.


Wat is de oorsprong van jullie producten?

Antwoord: Wij werken met biologisch rund-, lams- en kalfsvlees (Ecofields), Waardse boerderijkip en Keten duurzaam varkensvlees (Kraan vlees) letten op de viswijzer (Vis a vis) en we gebruiken seizoensgroenten en -fruit.

Waarom gebruiken jullie plastic bakjes?

Antwoord: wij willen graag werken met verpakkingen die stevig zijn en zowel geschikt zijn voor de oven als magnetron, de cpet bakjes die we nu gebruiken voor onze warme maaltijden beschikken over die eigenschappen. Daarnaast zijn onze bakjes 100% recyclebaar en daarmee niet belastender voor het milieu dan bijvoorbeeld papier of aluminium, integendeel. U moet ze alleen niet in zee gooien maar gewoon bij het (plastic) afval :-)


Tot hoe ver van tevoren kan ik mijn cateringbestelling doorgeven?

Antwoord: We nemen een beperkt aantal bestellingen per dag aan om kwaliteit en versheid te kunnen garanderen. De ene keer is het dus mogelijk om 2 dagen van tevoren te bestellen, de andere keer zijn we 10 dagen van tevoren al volgeboekt. Het meest raadzaam is om zo ver mogelijk van tevoren te reserveren. Het exacte aantal personen kunt u altijd tot 3 dagen voor levering nog aanpassen.


Kunnen jullie helpen met het vinden van een locatie?

Antwoord: Ja, dat kan. We hebben enkele locaties waar we regelmatig cateren, bel ons of stuur een mail dan kijken we samen wat een geschikte locatie voor uw feest, vergadering, expositie is.


Verhuren jullie ook servies etc.?

Antwoord: ja, we verhuren servies. Kosten zijn € 0.60 per item (dus per bord, per vork etc.). De spullen mogen vuil retour. Statafels etc. verhuren we zelf niet maar daar kunnen we u wel mee helpen.


Waarom betaal ik € 18,00 (€ 14,88 excl BTW) bezorg- en ophaalkosten, ook al is het afleveradres vlak bij jullie?

Antwoord: wij zijn koks en houden ons dagelijks bezig met het bereiden van alle gerechten op onze menukaart. De bezorging besteden we waar mogelijk uit. Onze chauffeur huren we per rit in en hij/zij krijgt € 15,00 per rit binnen Utrecht, de chauffeur moet van huis naar ons toekomen, de auto inladen en alles netjes bij u op tafel zetten met alle toebehoren erbij. Al met al is hij/zij wel een uurtje bezig gemiddeld, dan vinden wij € 15,00 een prima bedrag.

Liefst hebben we overigens dat u uw bestelling zelf komt afhalen in onze winkel, dat kan op elke gewenste tijd, in wegwerpservies of "echte" schalen en warm of koud voorzien van opwarminstructies. Uiteraard pakken we alles lekdicht voor u in.


Bezorgen jullie ook in .......................?

Antwoord: In principe bezorgen we alleen in Utrecht-stad maar uiteraard zijn er uitzonderingen. Voor grotere bestellingen (€ 400 +) rijden we graag (tegen bezorgkosten) naar Nieuwegein, Houten, Zeist of De Bilt. Buiten een straal van 15 km houdt het wel een beetje op ivm de eerder genoemde kwaliteit. Overleggen kan altijd!


Ik wil graag met een kleiner groepje bestellen maar ik zie dat de meeste buffetten op jullie kaart vanaf een bepaald aantal personen zijn, kan dat ook anders?

Antwoord: De meest gerechten van onze cateringkaart bereiden we op bestelling. Wanneer we geen minimum aantal aanhouden gaat dat ten koste van onze scherpe inkoop en wordt het voor onze koks erg omslachtig. Op vandaag in onze winkel vindt u de tapas,  desserts en hartige taarten etc. die wel per portie te bestellen zijn. Ook koken we iedere dag verschillende hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch).

Bezorgen jullie ook kleine(re) bestellingen?

We bezorgen met onze bakfiets en auto vanaf € 150,00 (in de stad Utrecht) tegen een bezorgtarief van € 18,00. Voor kleinere bestellingen kunt u ook gebruik maken van onze Delivery-service (indien u in de juiste postcodegebieden woont) zie vandaag bezorgen. Uw bestelling wordt dan wel geleverd in wegwerpservies en de prijs van onze Deliverykaart is iets hoger dan van het winkel- en cateringmenu maar bezorging is dan slechts € 2,50. Mocht u uw bestelling wel graag in aardewerken (ovenvaste) schalen geleverd hebben dan vragen wij u het zelf af te halen. U heeft dan wel de keuze op welk tijdstip u wenst af te halen en warm of koud (voorzien van opwarminstructies).
Andere vragen? DADO-keuken 030-2300860 of info@dado.nl