Terug naar site

Professionele catering bedrijven in Utrecht

Zoekt u cateringbedrijven in Utrecht voor uw vergadering, presentatie, feest of ander evenement? Kies dan voor lekker en veelzijdig eten waarmee u een goede sfeer creëert. Doe dit met Dado, de ervaren cateraar voor bedrijven en particulieren in Utrecht. Wij leveren u een zeer gevarieerd aanbod met dagverse (eventueel vegetarische) kwaliteitsgerechten. Bekijk deze op onze kaart en neem contact met ons op.

Smaakvolle catering voor bedrijven

Er zijn velen catering bedrijven in Utrecht, maar er is er maar 1 met passie voor eten: Dado. En dat proeft u! Of het nu gaat om onze maaltijden, maaltijdsalades, tapas, hartige taartjes, desserts, of soepen. Hiervoor gebruiken wij verse ingrediënten. Zoals vlees van biologische slagers, vis volgens de VISwijzer en groenten en fruit uit de omgeving. Doordat wij lokaal scherp inkopen zijn onze prijzen betaalbaar. Het liefst bezorgen wij alleen in Utrecht, zodat wij onze bekende versheid kunnen garanderen.

Bedrijven buiten Utrecht?

In sommige gevallen verzorgt Dado ook de catering bij bedrijven buiten Utrecht. Als een bestelling boven de € 400 uitkomt kunnen wij ook catering verzorgen in Houten, De Bilt, Nieuwegein en Zeist. Tevens beschikken wij over meerdere locaties in Utrecht, waar wij geregeld onze catering verzorgen. Hierbij verhuren wij desgewenst het servies, zodat dit na de maaltijd simpelweg opgeruimd kan worden zonder afwassen; het servies mag vuil ingeleverd worden.

Op tijd reserveren

Of wij nu particulieren of bedrijven in Utrecht bedienen, de kwaliteit en versheid van onze gerechten staan voorop. Daarom kunnen wij niet altijd iedereen helpen. Soms zijn wij nog 2 dagen van te voren beschikbaar, maar andere keren is Dado ruim 10 dagen volgeboekt. Wij raden u dan ook aan om zo ver mogelijk van te voren te reserveren, het exacte aantal kunt u altijd t/m 3 dagen voor levering nog aanpassen.