Terug naar site


Verwarminstructies kerst 2017

(Oven voorverwarmen op 160 graden, deze temperatuur
is geschikt voor alle gerechten)
U hoeft de folie niet te verwijderen.

HOOFDGERECHTEN:
-Hertenbiefstuk in truffeljus
oven: rood: 8 minuten | medium: 15 minuten | doorbakken: 22 minuten
-Wildpeper met paddenstoelen en peperkoek
oven: 12 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Gegrilde Waardse biefstuk met dragon-beurre Blanc
oven: rood: 8 minuten | medium: 12 minuten | doorbakken: 20 minuten
-Waardse boerderijkip drumsticks met zilveruitjes en champignons
oven: 15 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig keren
-Gebakken zalmfilet in jus van rivierkreeftjes en Hollandse garnaaltjes
oven: 12 minuten
-Bretons vispotje (diverse soorten vis)
oven: 12 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Groentenstoof met kastanjes en peperkoek (veg.)
oven: 12 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Strudel van paddenstoelen, zure room en platte peterselie (veg.)
oven: 15 minuten

tip! Zet de borden er de laatste 10 minuten bij dan
koelt het gerecht niet zo snel af na opmaak.

BIJGERECHTEN:
-Seizoensgroenten: oven: 10 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Aardappelmousseline: oven: 15 minuten | pan: zacht vuur, regelmatig roeren
-Compote: koud serveren


TAPAS | VOORGERECHTEN:
-Champignons gevuld met geitenkaas in pesto rosso (veg.) oven: 10 minuten
-Filorolletjes met spinazie, feta (veg.) oven: 10 minuten
-Saucijzenbroodjes Waardse kip oven: 10 minuten
-Involtini van wildgehakt en pancetta in wildjus oven: 10 minuten
-Arancini van huisgerookte makreel met citroenmayonaise oven: 10 minuten |
mayonaise koud serveren

HARTIGE TAARTEN | LUNCH-BRUNCH
voor alle hartige taarten | oven: 18 minuten

SOEPEN:
voor alle soepen | In pan op zacht vuur, regelmatig roeren

bakjes bij plastic afval en doos bij oud papier aub

AMUSES | APPETIZERS | € 2,95 PER STUK

-Coquille St Jacques in rauwe ham met mosterdmayonaise

-Crostini met tartaar van gerookte makreel, balsamico en rode bietjes

-Dolma met gemarineerde rijst, gepofte kastanjes, en gekonfijte kerstappeltjes (veg.)

-Souffle van Utrechtse kazen met paddestoelenpickles (veg.)

-Tartaar van Waardse ossehaas met ei, rucola en truffelmayonaise

SALADES | VOORGERECHTEN | € 6,25 PER PORTIE

-met huisgerookte makreel, gepofte krieltjes, ei en dragonmayonaise

-met pompoenpickles, Manchego, pittenmix, gebakken paddenstoelen en kruidenvinaigrette (veg.)

-met gekonfijte eend, kastanjes, noten, zoete aardappel en vossenbessencompote
HARTIGE TAARTEN | 1 TAART IS 8-10 STUKKEN | € 24,95 PER TAART

-met wildgehakt, zuurkool, abrikozen en mosterdkaas

-met gebakken zalm, courgette, pesto verde en Parmezaan

-met paddenstoelen en brandnetelkaas (veg.)
SOEPEN | LUNCH-BRUNCH-DINER | € 3,95 PER PORTIE

-Pompoensoep met truffel en geitenkaas (veg)

-Veloute van wild en paddenstoelen
HOOFDGERECHTEN
(alle gerechten zijn inclusief aardappelmousseline, wintercompote en seizoensgroenten)

-Hertenbiefstuk in truffeljus
 € 17,95
-Wildpeper met paddenstoelen en peperkoek
 € 14,50
-Gegrilde Waardse runderbiefstuk met dragon-beurre Blanc
 € 16,95
-Waardse boerderijkip drumsticks met zilveruitjes en champignons (kinderen)
 €  8,50
-Gebakken zalmfilet in jus van rivierkreeftjes en Hollandse garnaaltjes
 
€ 17,50
-Bretons vispotje (diverse soorten vis)
 € 14,50
-Groentenstoof met kastanjes en peperkoek (veg.)
€ 14,50
-Strudel van paddenstoelen, zure room en platte peterselie (veg.)
 € 14,50
DESSERTS | € 3,50 PER PORTIE

-Amaretti bosvruchten mascarpone

-Panna cotta met Irish cream en kandijkoek

-Chocolademousse met in port gewelde pruimen en peperkoek

-Cranberry-cheesecake Utrechtse sprits

-Baklava met noten en honing
DIVERSEN

-Vers gebakken broodjes
  € 1,00
-Truffelmayonaise
  € 2,25
-Olijventapenade    
  € 1,75
-Knoflookboter
  € 1,50
-Brandt en Levie droge worst (truffel)
  € 6,50